Project

Client Seranova®

Niche Warmte

Tijdsduur 4 weken

Platforms Bol.com

Diensten

Seranova® brengt warmte in jouw huis. Het is niet alleen heerlijk comfortabel om warme kussens door je woning te laten stralen, maar het is ook nog eens energiebesparend. Wij hebben Seranova® geholpen om hun aanwezigheid op bol.com te vergroten en visueel te verfraaien door middel van een mix van onze diensten. Oase® is gestart met het creëren van de allereerste productvermelding, die vervolgens evolueerde naar het schieten van lifestylefoto’s op locatie en het produceren van video’s met een model. De resultaten spreken voor zich en hebben aanzienlijk bijgedragen aan de indrukwekkende stijging in verkoop en conversie die Seranova® nu ervaart.

Pristine Oceanic #cf0010

Alcantara Togo #e95130

Crusted Salmon #f08046

Logo

Seranova® brengt niet alleen warmte maar ook productend ie verkoelend kunnen werken. Het doel van het logo was om beide markten te kunnen betreden. Daarom hebben we zowel een warm als een koud logo gemaakt.

Lifestyle fotografie

Tijdens de fotoshoot van Seranova® hebben we alle producten uit het assortiment vast mogen leggen. Seranova® is specialist op het gebied van warmte naar het huis van de consument brengen en de energie rekening verlagen tegelijkertijd. Deze foto’s zijn natuurlijk ingezet tijdens het maken van de listings en de verpakkingen om z’n professioneel mogelijke uitstraling te hebben.

Listings

Door de listings op een doordachte manier op te bouwen en de kenmerkende stijl van de website consequent door te voeren, versterken we de kracht van de branding. De sans-serif lettertypes met zachte rondingen en onze unieke benadering van vormgeving, met moderne afwerkingen en transparantie, creëren een bijzondere atmosfeer. Dit komt duidelijk tot uiting en is een lust voor het oog. Elke kleur heeft dezelfde listing tot leven gebracht, waardoor het hele assortiment die extra boost krijgt.

Seranova® Warmtedeken 

Verpakkingen

Voor iedere deken, kussen of ander product van Seranova® hebben we een aansluitende verpakking gemaakt die aansluitend is bij de rest van het merk. De branding is pas compleet als alles van A t/m Z kloppend is. Verpakkingen zijn hier ook een onderdeel van.

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®