Project

Client Maicura®

Niche Sport

Tijdsduur 12 weken

Platforms Bol.com, Shopify

Diensten

Maicura gelooft dat herstel van het menselijke lichaam cruciaal is in het handhaven van een goede gezondheid en het bevorderen van welzijn. Herstel is essentieel na fysieke inspanning, blessures of stressvolle situaties en moet daarom voor iedereen beschikbaar zijn.

Goku Orange #f07f3c

Platinum White #ffffff

Satin Black #212326

Shopify van Maicura

Modern, beweging, duidelijk. Dat waren de drie kernwaardes die Maicura door wou voeren in de vormgeving van de website. Ons team is naar de tekentafel gegaan, de uitdaging was om een merk identiteit en website te creëren die creatieve visuals en lay-outs combineren met functionele aspecten van het merk.

Verpakkingen

Aansluitende verpakkingen, handleidingen en insert cards waren een must-have voor Maicura. De ervaring van het openen van de doos moet een uniek gevoel zijn voor de consument. De vormgeving van de sleeve, de binnenste doos en zelfs de binnenkant van de doos zorgen voor een magisch effect.

Listings

Om beter op de markt te kunnen positioneren was het een logische keuze voor Maicura om de visuele krachten door te trekken in de product listings. Dit zorgt ervoor dat de customer journey compleet is. Het doel van goed geoptimaliseerde market place afbeeldingen is natuurlijk een klant sneller om te kunnen zetten naar aankoop. Dit doen wij door de merkbeleving voelbaar te maken.

Maicura Go

Maicura Pro

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®