Webshops

Hoge conversie en gebruiksvriendelijk in jouw huisstijl

Een eigen platform

Ons team van ervaren webshop ontwerpers en ontwikkelaars zijn experts in het maken van webshops die de perfecte balans vinden tussen vorm en functie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke resultaten krijgt voor je bedrijf. Zo kun je je producten verkopen zonder afhankelijk te zijn van andere e-commerce platforms.

Een webwinkel tot in de puntjes uitgewerkt

Meer controle

Maak je al gebruik van een e-commerce platform? Dan zit je vast aan hun voorwaarden. Op een eigen webshop kun je volledig zelf bepalen hoe je omgaat met dingen als voorraadbeheer en leveringsvoorwaarden.

Eigen branding

Met jouw webshop kunnen we volledig losgaan qua creativiteit. Zo kunnen we jouw huisstijl perfect vertalen naar een mooie, goedwerkende webshop, volledig gericht op jouw wensen en aansprekend op jouw doelgroep.

Automatisering

Een eigen webshop geeft je veel meer mogelijkheden voor het automatiseren van bepaalde handelingen. Hierdoor kun je fulfillments maken, maar ook bijvoorbeeld funnels opzetten om je conversie te verhogen.

Goede vindbaarheid

Onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je goed vindbaar en zal je een groei in traffic zien.

Professioneel

Al onze websites zijn gebouwd door professionals, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen webdesign.

Eigen identeit

Onze designers weten precies hoe wij jouw wensen op de juiste manier op de website krijgen. Het is belangrijk dat jouw wensen aansluiten op de site.

SEO

Al onze websites worden voorzien van basis SEO. Wij maken jou goed zichtbaar voor alle potentiële klanten die het web surfen.

Waarom een eigen webshop?

Een plek om alles aan te bieden op maat

Ruimte voor uitleg in beeld, geluid en tekst

Op een eigen webshop heb je de ruimte om jouw producten aan te bieden op jouw manier: jouw huisstijl, jouw inrichting, jouw voorwaarden. Dit zorgt voor meer flexibiliteit en controle over de verkoop van jouw producten.

Back-end optimalisatie

De techniek van onze webshops zijn volledig geoptimaliseerd zodat ze gebruiksvriendelijk zijn en goed presteren. Hierdoor is het voor jou makkelijker om producten toe te voegen of aan te passen en is de drempel voor klanten nog lager.

Goede vindbaarheid door SEO mogelijkheden

Al onze webshops worden voorzien van basis SEO. Dat houdt in dat we de website optimaliseren op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zorgen we dat de content geoptimaliseerd is voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent.

Voorbeelden van webshops

DanielEden verkoopt hardcases voor Apple Watches en had een restyling nodig van website.

InsideSafe is een merk wat oorspronkelijk is gelanceerd op bol.com en zijn uiteindelijk verder uitgegroeid naar een eigen platform.

Woonicoon is een webshop met wel 55.000+ producten. Naast het bouwen van de webshop hebben we ook de systemen geoptimaliseerd voor automatisatie.

Een frisse start met een strakke website volledig verzorgt door het team van Oase.

Een webshop in de huisstijl van Stane. Wij hebben het brandbook gevolgd en zijn tot een prachtig eindresultaat gekomen.

Novalits was toe aan een upgrade van de webshop. Wij hebben er een moderne draai aan gegeven en daardoor oogt het vertrouwelijker voor de eindconsument.

Met de hulp van Shopify heeft Greenbility een professionele en gebruiksvriendelijke webshop kunnen opzetten en kan nu verder groeien met een sterkere online aanwezigheid.

Door het lanceren van een eigen webshop kan Lazea hun groeiende klantenbestand bedienen en hun bedrijf verder uitbreiden met een sterkere online zichtbaarheid.

Lifewise, een trouwe klant van Oase, is recent overgestapt naar een eigen webshop op Shopify om meer controle te hebben over hun online aanwezigheid en klantbeleving.

Prachtige webshop gemaakt voor Skipoo. De website is tot in perfectie opgebouwd met de branding van Skipoo en heeft unieke product pagina’s.

Webshops

  • Webshops gebouwd met de nieuwste technieken

  • Volledig in jouw huisstijl

  • Gebruiksvriendelijk

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • Betere conversie

  • Goed zichtbaar

  • Professioneel