3D Modellen (voor producten)

Multifunctionele 3D modeling voor het maken van unieke productshots

Ontdek de grenzeloze creatieve mogelijkheden van 3D-modellering. Met geavanceerde technologieën en artistiek vakmanschap kunnen we licht, materialen en posities manipuleren om verbluffende visuele resultaten te bereiken.

Licht is een krachtig instrument om sferen te creëren en emoties op te roepen. Of het nu gaat om natuurlijk licht dat door een raam valt of een gerichte spotlight die de aandacht vestigt op een belangrijk detail, we kunnen het perfecte lichtscenario creëren om jouw visie tot leven te brengen. Daarnaast hebben we een scala aan materialen tot onze beschikking om elk oppervlak te laten stralen met realistische texturen en details. Van glanzend metaal tot zachte stoffen, de mogelijkheden zijn eindeloos. En laten we de kracht van positionering niet vergeten. Door te spelen met perspectief en compositie kunnen we de kijker meenemen op een visuele reis, hen betoveren met elk ontdekt detail en de essentie van jouw ontwerp vangen.

Met onze 3D-modellering brengen we jouw ideeën tot leven in een wereld van onbeperkte creativiteit. Laat ons je helpen om jouw visuele visie te realiseren en indruk te maken op jouw publiek met verbluffende visuele resultaten.

Wij bouwen 3D modellen met precisie en strategie

Bekijk hieronder hoe wij stapsgewijs te werk gaan

300+

5+

300+

Merken gebouwd

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

Stap 1: Product / CAD opsturen

Oase® gaat tijdens het eerste gesprek op zoek naar de juiste aanpak van het proces. Wij kunnen je product vanaf scratch natekenen maar zouden ook aan de slag kunnen met CAD-tekeningen die vanuit jouw leverancier komen. Vanaf daar kunnen wij bezig gaan met het ontwikkelen van de 3D modellen die jij nodig hebt voor jouw branding/product(en).

Stap 2: Plan van aanpak

Oase® zorgt ervoor dat jouw wensen duidelijk in kaart gebracht worden. Op basis van het eerste gesprek zullen wij samen met jou gaan kijken naar wat een passende strategie is waardoor jij het gewenste resultaat kunt ontvangen aan het einde van de samenwerking.

Stap 3: Low-res Renders

Wij zullen eerst lagere resolutie renders voorleggen van de resultaten zodat we in samenspraak kunnen bepalen of dit het werk wordt geleverd is volgens wens is. Dit is ook de fase waarin alle aanpassingen doorgegeven kunnen worden. Wij zullen secuur met jouw revisie aan de slag gaan.

Stap 4: Resultaat ontvangen

De eventuele revisie is doorgevoerd en wij zullen de 3D modellen in hoge kwaliteit renderen en afleveren in onze online beeldbank. Nu kun jij de 3D renders inzetten op de manier hoe je dat altijd al voor je zag.

Waarom 3D modellen laten maken door Oase®?

Stap in de wereld van interactieve productervaringen met onze 3D-modellen. Met 3D-modellen kunnen klanten jouw producten draaien, vanuit verschillende hoeken bekijken en zelfs inzoomen voor een gedetailleerder beeld. Deze dynamische ervaring is vooral waardevol voor complexe producten die moeilijk te begrijpen zijn vanaf een statische foto.

Door potentiële klanten een interactieve 3D-ervaring te bieden, nodig je ze uit om meer tijd op je website door te brengen en zich dieper onder te dompelen in je productaanbod. Of het nu gaat om het verkennen van elk detail van een designmeubelstuk of het draaien van een technisch apparaat vanuit elke hoek, onze 3D-modellen brengen jouw producten tot leven op een manier die statische afbeeldingen simpelweg niet kunnen evenaren.

 • Ongelimiteerde mogelijkheden
 • Bruikbaar in AR (Augmented Reality)
 • De perfecte product posities
 • Bruikbaar voor animaties

 • Ontwikkelen van eigen materialen
 • Volledige controle over licht en omgeving
 • Makkelijk jouw product(en) verkleuren

 • Meer interactie met je product

Bekijk onze 4 verschillende pakketen

3D Animatie

Wij gebruiken jouw 3D model om een animatie te ontwikkelen.

 • 20-60 seconden animatie
 • Inclusief copyright vrije muziek
 • Inclusief 3 revisies

3D Renders
Meest gekozen →

Wij gebruiken jouw product of CAD-tekening om een 3D model te ontwikkelen en daar hoge resolutie renders van te maken.

 • 4-12 HR Renders

AR Installatie

Wil jij dat 3D producten tot leven komen bij mensen thuis? Wij helpen je met het installeren van de juiste Augmented Reality tools op jouw webshop.

 • Breng jouw producten bij mensen in huis via AR

3D Configurator

Wil jij dat klanten zelf hun product samen kunnen stellen op de productpagina van jouw webshop? Wij bouwen een 3D configurator die jou helpt het droomproduct van de klant samen te stellen.

 • Klanten kunnen zelf producten samenstellen

Neem contact op met Oase®