3D Modellen

Oneindige mogelijkheden met jouw producten in 3d

Producten in 3D laten maken

Productfotografie en videografie wordt steeds vaker vervangen door 3d renders en animaties. Het biedt namelijk vele voordelen. Zo kun je producten vanuit alle hoeken laten zien en onderdelen uitlichten in “onmogelijke” product posities zonder de belemmeringen. Heb je een nieuwe variant of kleur van je product? Dan zijn de renders zo aangepast zonder dat alles opnieuw hoeft worden opgezet, geregeld en gemaakt.

Proces: werken met Oase

1. Verkenning

Wij willen jouw product of dienst van binnen en van buiten leren kennen zodat wij beeld en inzicht krijgen van hoe wij een passend 3D model kunnen ontwikkelen.

2. Strategie

Onze ervaren professionals helpen jou een aangepaste 3D strategie te creëren die aansluit bij jouw missie.

3. Concept

Wij bouwen conceptuele uitingen waardoor jij een goed overzicht krijgt van wat wij kunnen betekenen voor jouw product(en).

4. Ontwerpen

Na de conceptfase beginnen wij met ontwerpen en het uitwerken van onze ideeën dit doen we in samenspraak met jou.

5. Productie

Na akkoord van de 3D gerealiseerde uitingen zijn we klaar om in productie te gaan en de beelden online in te zetten.

De mogelijkheden van 3D

Producten in 3D

Omdat 3d modellen interactief zijn kunnen klanten het product draaien, in andere hoeken bekijken of inzoomen om een betere beeldvorming te krijgen. Dit kan vooral nuttig zijn voor complexe producten die moeilijk te begrijpen zijn vanaf een statische foto. Door potentiële klanten een interactieve 3D-ervaring te bieden, kun je ze aanmoedigen meer tijd op je site door te brengen en meer over je producten te leren.

Animatie

3D animaties van je assortiment zijn een geweldige manier om je branding en productpagina’s te verbeteren. Door je producten in 3D te modelleren kun je een realistische en nauwkeurige weergave van je product maken. Dit kan een geweldige manier zijn om je product op zijn best te laten zien en te helpen potentiële klanten om te zetten in verkopen.

Augmented Reality

Augmented reality, of AR, is een technologie waarmee gebruikers 3D-modellen van producten in hun echte omgeving kunnen bekijken. Dit betekent dat je zou kunnen zien hoe een meubelstuk er in je woonkamer uit zou zien voordat je het koopt. AR verandert de manier waarop we winkelen door ons de mogelijkheid te geven een product te bekijken voordat we het kopen.

Model ontwikkelen

Door passende foto’s of het product aan ons te geven kunnen we het product identiek namaken.

Materialen

Wij ontwikkelen de juiste materialen voor het product om het zo realistisch mogelijk te laten overkomen op de consument.

Licht en omgeving

Wij benutten realistische HDRI omgevingen om jouw product perfect uit te lichten in iedere denkbare setting.

Kleurmogelijkheden

Vaak hebben producten meerdere kleuren en wij kunnen in 3D ieder product elke kleur geven.

Voordelen van 3D design

de perfecte vervanging voor fotografie en video

Producten in 3D

3D-modellering is een proces waarbij een 3D-weergave van een voorwerp wordt gemaakt. 3D-modellen worden ook gebruikt voor verkoop- en marketingdoeleinden. 3D-modellering kan je helpen om een realistischere weergave van je product te maken. Het kan je ook helpen om een betere gebruikerservaring voor je klanten te creëren.

Perfecte product posities

Doordat er geen limitaties zijn tijdens het maken van 3D beelden kun je productposities bereiken die voor een fotograaf bijna onhaalbaar zijn. Daarom is het inzetten van 3D modellen van je producten een slimme zet om je branding en klantervaring te verbeteren.

Producten cut-out

Door je product van binnen en van buiten identiek na te maken in 3D kun je de klanten ook meenemen in het product zelf en zijn werking hiervan. Je kunt hier ontzettend mooie animaties mee maken of beelden creëren die voorheen onmogelijk waren.

Augmented Reality

We weten allemaal hoe frustrerend het is om iets online te kopen, maar als het aankomt en het ziet er niet uit zoals we gedacht hadden. Of het nu de verkeerde maat, kleur of vorm is, het kan een echte afknapper zijn. Maar wat als er een manier was om een product te bekijken voordat je het koopt? Dat is waar augmented reality om de hoek komt kijken.

3D Modeling

  • Ieder product in 3D
  • Alle kleurmogelijkheden
  • Unieke en eigen materialen
  • Licht en omgeving op maat
  • Mogelijkheden met augmented reality
  • Animaties in 3D
  • Perfecte productposities