Verpakkingen (Custom packaging)

Laten designen voor jouw producten

Wij begrijpen we dat de eerste indruk alles is, vooral als het gaat om het verzenden van producten naar jouw klanten. Daarom zijn we er trots op dat we gespecialiseerd zijn in het creëren van professionele verpakkingsontwerpen voor e-commerce merken.

Wanneer jouw klanten hun pakket openen, willen we dat ze meteen onder de indruk zijn. Daarom werken we nauw met jou samen om een verpakkingsontwerp te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook perfect past bij de identiteit van jouw merk. Of het nu gaat om minimalistisch en strak of kleurrijk en gedurfd, we zorgen ervoor dat jouw verpakking de perfecte weerspiegeling is van wat jouw merk uniek maakt.

Maar ons werk gaat verder dan alleen het uiterlijk. We streven ernaar om een complete ervaring te bieden, van het moment dat de klant jouw pakket ontvangt tot het moment dat ze het openen. Elk aspect van het ontwerp, van de materiaalkeuze tot de gebruikerservaring, is doordacht om ervoor te zorgen dat jouw klanten een positieve en gedenkwaardige ervaring hebben.

Hoe we jouw productlijn tot leven brengen

Bekijk hieronder hoe wij stapsgewijs te werk gaan

300+

5+

150+

Merken gebouwd

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

300+

5+

300+

Merken gebouwd

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

Stap 1: De vragenronde

Samen met Oase® ga je in gesprek via de telefoon of Zoom. Wij zullen tijdens dit gesprek veel vragen stellen maar ook al jouw vragen beantwoorden. Wij willen z'n goed mogelijk beeld vormen om jouw wensen op de juiste manier door te laten schemeren in de uiteindelijke vormgeving.

Stap 2: Formulier invullen

Oase® maakt gebruik van handige formulieren waar in jij na het gesprek al jouw input kunt achter laten. Dit zorgt ervoor dat jij de complete vrijheid hebt om al jouw wensen op de juiste manier door te voeren. Wij willen namelijk niets over laten aan kans en zo maken wij alleen het beste voor jou.

Stap 3: Ontwerpfase

indien jij een pakket hebt afgenomen waar ook fotografie bij in zit gaan we eerst aan de slag met jouw product(en) in de studio. Heb jij ook de wensen voor lifestyle fotografie dan nemen we jouw product(en) ook nog mee naar locatie om het daar in de juiste setting te fotograferen. Wij verzorgen locaties en ook modellen indien je die wensen hebt.

Tijdens stap 3 doen we ook de complete nabewerking van de fotoshoots. Denk hierbij aan; het vrijstaand maken van beelden, belichting bewerken, retoucheren van krassen en vlekjes en eventueel het omkleuren van de producten.

Stap 4: Jouw verpakking printen

De verpakking is goedgekeurd door jou en is afgeleverd als een Print-Ready Full Color CMYK PDF bestand. Jij kunt dit bestand nu delen met jouw drukkerij en/of leverancier om de verpakking tot leven te laten komen. Als je dit bij je leverancier laat printen zullen zij de verpakkingen direct om jouw product heen stoppen.

Waarom een verpakking laten maken door Oase®?

Een aantrekkelijke verpakking is meer dan alleen maar een buitenkant. Het is een kans om je product te laten opvallen, je merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk achter te laten bij je klanten. Bovendien kan een slim ontworpen verpakking praktische voordelen bieden, zoals efficiëntie in opslag en verzending, evenals een positieve impact op het milieu door gebruik te maken van duurzame materialen. Kortom, investeren in een verpakkingsontwerp is investeren in het succes en de groei van je bedrijf.

 • Verhoogde merkwaarde
 • Betrouwbaarder
 • Herkenbaarheid
 • Branding doorvoeren

 • Kostenbesparend
 • Communicatie door je verpakking heen

Verpakking

Jij vult het formulier in, verzorgen het design en zorgen ervoor dat jouw merk in het juiste jasje gegoten wordt.

 • Print Ready Full Color CMYK PDF
 • Incl. Mock-up
 • Incl. 3 revisies
 • Verhoogde merkwaarde
 • Herkenbaarheid

 • Betrouwbaarder

Neem contact op met Oase®

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten 

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.