Verpakkingen

Jouw merk goed verpakt

Custom packaging

Oase Creative begrijpt dat de eerste indruk belangrijk is. Daarom zijn we gespecialiseerd in het maken van professionele verpakkingsontwerpen voor e-commerce merken. Als jij een pakketje verzendt naar een klant. Helpen wij je een pakket te maken dat er geweldig uitziet en je merk zo goed mogelijk weerspiegelt.

We werken met je samen om een pakket te ontwerpen dat past bij je behoeften en jouw merk identiteit, en dat ervoor zorgt dat je klanten van begin tot eind een positieve ervaring hebben. Dus als je op zoek bent naar een verpakkingsontwerp dat je merk naar een hoger niveau tilt, bel ons dan vandaag nog.

Verpakkingen laten desingen

Originaliteit

Je bent dus een e-commerce merk begonnen en je bent klaar om je producten te gaan verkopen. Maar voordat je bestellingen kunt gaan verzenden, moet je uitzoeken hoe je verpakking eruit gaat zien. En als het om verpakkingsontwerp gaat, is originaliteit de sleutel.

Jouw eigen merk

Er zijn duizenden e-commerce merken, en als jouw verpakking eruit ziet als die van alle anderen, zullen klanten jouw merk waarschijnlijk over het hoofd zien ten gunste van een merk dat meer in het oog springt.

Verpakking in 3D

Mock-ups en 3D verpakkingsontwerp kunnen helpen om klanten ervan te overtuigen dat je product het kopen waard is. Door een realistische weergave van de verpakking te maken, kun je potentiële kopers laten zien hoe je product eruit zal zien in hun schappen en hoe het zich zal onderscheiden van de concurrentie.

Vertel een verhaal

Jouw verpakking vertelt het verhaal van jouw product en merk

Professioneel

Een professionele uitstraling zorgt voor vertrouwen bij de consument

Unieke uitstraling

Een eigen identiteit laten weerspiegelen op jouw verpakking

Wij maken ook handleidingen

De consument makkelijk laten zien hoe je een product gebruikt. Zorg voor duidelijkheid.

Unieke verpakkingen  voor jouw merk

Overtuig de klant met een krachtige verpakking

Jouw merk goed verpakt

Door je huisstijl in het verpakkingsontwerp te verwerken, zorg je voor een meer samenhangend en overtuigend assortiment wat aansluit bij jouw consument en niche. Oase maakt verpakkingen die zeker de aandacht van kopers zal trekken.

Advies op maat

Wij begeleiden jou bij de juiste beslissingen om jouw doelgroep krachtig aan te spreken met jouw merk en producten.

Prachtig eindresultaat

Door verpakkingsontwerp te gebruiken, kun je je potentiële klanten overtuigen om jouw product te kopen. Oase helpt e-commerce bedrijven om hun verpakkingen effectief in te zetten, wat zorgt voor hogere conversie en een prachtig eindresultaat.

Voorbeelden van verpakkingen:

Verpakking

  • Merkidentiteit laten weerspiegelen
  • Vertel een verhaal met jouw verpakking
  • Professioneel en uniek
  • Jouw merk goed verpakt
  • Betere conversie

  • Prachtig eindresultaat
  • Advies op maat