Branding voor E-commerce merken en bedrijven

Merkidentiteit laten ontwikkelen

Onze passie is om samen met jou dat verhaal te ontdekken en een merk te creëren dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook harten raakt. Stap binnen in onze wereld van creativiteit en ontdek hoe we jouw visie kunnen omzetten in een krachtige merkidentiteit die spreekt tot de kern van jouw doelgroep.

Of je nu een start-up bent die zijn eerste stappen zet of een gevestigde onderneming die een frisse wind nodig heeft, wij zijn hier om jou te begeleiden op de reis naar een onvergetelijk merk.

Grafisch design Oase Creative

Ons branding proces voor de juiste merkpositionering

Bekijk hieronder hoe wij stapsgewijs te werk gaan

300+

5+

300+

Merken gebouwd

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

Stap 1: Verkenning

Samen met Oase® ga je in gesprek via de telefoon, Zoom of samen op locatie. Wij zullen tijdens dit gesprek veel vragen stellen maar ook al jouw vragen beantwoorden. Wij willen z’n goed mogelijk beeld vormen om jouw wensen op de juiste manier door te laten schemeren in de uiteindelijke vormgeving.

Stap 2: Strategie en concept

Door de verkenningsfase kunnen wij samen met het team een passende strategie ontwikkelen die aansluitend is bij het concept en/of merk. Dit doen we zorgvuldig na een onderzoeksfase en zullen vervolgens weer met jou in gesprek gaan om ons plan voor te leggen.

Stap 3: Ontwerpen

Na goedkeuring van de strategie en het bijbehorende plan zullen we bezig gaan met de ontwerpfase. Tijdens de ontwerpfase zijn er revisies mogelijk. Wij zullen tussentijds ons proces delen en de designs voorleggen zodat jij volledige inzicht hebt in het proces en ook betrokken bent als bedrijf zijnde.

Stap 4: Productie

Nadat alle creatieve uitingen zijn vormgegeven kunnen we alles klaar zetten voor productie. Jullie als bedrijf kunnen alle stukken ontvangen en het opnemen in het plan van lancering. Het is tijd om je merk naar buiten te brengen.

Waarom je branding optimaliseren met Oase®?

Omdat wij geloven dat jouw merk meer is dan alleen een logo – het is een verhaal, een ervaring, een unieke uitdrukking van wie je bent en waar je voor staat. Bij Oase nemen we de tijd om jouw visie te begrijpen, jouw verhaal te vertellen en een merk te creëren dat niet alleen opvalt, maar ook resoneert. Laat ons je begeleiden op de reis naar een onvergetelijk merk. Ontdek de kracht van samenwerken met Oase en zet ons in als jouw persoonlijke branding agency.

 • Krachtige merkpositionering
 • 5+ jaar ervaring

 • Experts in E-commerce merken bouwen
 • Verbetering van digitale ervaring
 • Online en offline- design
 • Duidelijke strategie
 • Unieke en eigen identiteit

Onze branding formule

Om te streven naar jouw gewenste resultaten

Vragenronde

Wij willen jouw bedrijf van binnen en van buiten leren kennen zodat wij beeld en inzicht krijgen van waar jouw merk zich kan positioneren.

+ Inspiratie

Inspireer ons met jouw visie. Zo kunnen we samen sparen over de juiste strategie. Het doel is om het merk op de juiste manier te positioneren.

+ Schetsfase

Na de vragenronde leveren wij schetsen en ontwerpen aan zodat jij tussentijds mee kunt beslissen over de creatieve uitingen.

= Uitwerking

De ontwerpen zijn klaar en kunnen nu live gaan om jouw markt te bestormen. Je kunt alle creatieve uitingen nu opnemen in jullie agenda en plannen.

Bekijk ons branding aanbod

Brand Discovery

Wat kun je verwachten van onze Branding Discovery?

 • Persoonlijke sessies. Of het nu via Zoom, telefoon of face-to-face is, wij gaan graag met jou in gesprek om jouw visie tot leven te brengen.
 • Gerichte vraagstelling. We graven dieper dan alleen oppervlakkige antwoorden. Onze vragen zijn ontworpen om de kern van jouw merk te ontrafelen en te begrijpen wat het uniek maakt.
 • Maatwerk strategieën. Geen one-size-fits-all aanpak hier. We stellen een strategie op die specifiek is afgestemd op jouw behoeften, doelgroep en waarden.

 • Creatieve ideeën. Met onze ervaring en expertise bieden we niet alleen inzicht, maar ook frisse ideeën die jouw merk naar nieuwe hoogten tillen.
 • Resultaatgericht. Ons doel is simpel: jouw merk laten stralen. We werken samen naar tastbare resultaten die jouw bedrijf laten groeien.

Brand Fotoshoot

Wat kun je verwachten van onze fotoshoots?

 • Creatieve samenwerking: We geloven in teamwork en luisteren naar jouw visie. Samen creëren we beelden die het verhaal van jouw merk vertellen op een manier die echt resoneert.

 • Professionele fotografie: Onze getalenteerde fotografen hebben oog voor detail en passie voor hun vak. Ze brengen jouw merk tot leven met prachtige composities, belichting en stijl.

 • Merkgerichte aanpak: We begrijpen dat elk merk uniek is, daarom zorgen we ervoor dat onze fotoshoots perfect aansluiten bij jouw merkidentiteit en doelstellingen.

 • Veelzijdige mogelijkheden: Of je nu op zoek bent naar productfoto's, lifestyle-beelden of portretten, wij hebben de expertise en creativiteit om aan al jouw fotografische behoeften te voldoen.

Brandbook
Meest gekozen→

Bij Oase Creative geloven we dat een sterk merk begint met een duidelijke richting en consistente uitstraling. Daarom presenteren we met trots onze brandbooks - jouw ultieme gids voor het definiëren en versterken van jouw merkidentiteit!

 • Op maat gemaakt: Geen twee merken zijn hetzelfde, daarom maken we brandbooks die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften, doelen en waarden.

 • Visuele inspiratie: Onze brandbooks zijn niet alleen gevuld met tekst, maar ook met visuele elementen die jouw merk tot leven brengen. Van kleurenpaletten tot typografie, we bieden een visuele gids die jouw merk consistent en herkenbaar maakt.

 • Heldere richtlijnen: We brengen alle aspecten van jouw merk samen in één overzichtelijke gids. Van logo gebruik tot tone of voice, onze brandbooks bieden duidelijke richtlijnen die jou en jouw team helpen om consistent en effectief te communiceren met jouw doelgroep.

 • Praktisch en bruikbaar: Onze brandbooks zijn niet alleen bedoeld om stof te verzamelen op een plank - ze zijn ontworpen om actief te worden gebruikt in jouw dagelijkse branding activiteiten. Ze zijn praktisch, gebruiksvriendelijk en altijd binnen handbereik wanneer je ze nodig hebt.

 • Groeigids: Jouw merk evolueert en groeit, en onze brandbooks groeien met je mee. We bieden de flexibiliteit om updates en aanpassingen aan te brengen wanneer dat nodig is, zodat jouw merk altijd fris en relevant blijft.

Neem contact op met Oase®