Websites

Websites en webshops van hoge kwaliteit

Websites en webshops

Hier begint jouw onderneming. Samen met Oase kan je een flinke start maken door samen met ons te kijken naar jouw wensen. Vanaf de eerste dag dat je live gaat met je onderneming kan je direct professioneel aan de slag gaan. Wij helpen jou met het opzetten van je droom website of shop.

Oase heeft jarenlange ervaring op het gebied van web ontwikkeling.

Laten we starten
Oase-Websites

Websites en shops met een eigen identiteit

Websites

Als bedrijf of ondernemer zijnde heb je een goed visitekaartje nodig. Er is geen beter visitekaartje dan een krachtige en slimme websites. We werken slim, snel en efficiënt en helpen jouw wensen werkelijkheid te worden.

Webshops

Met oog voor jouw bedrijf of merk gaan we aan de slag met een slimme webshop bouwen. Het is van belang dat alles soepel verloopt. Van begin tot eind moet de eindconsument een prettige ervaring krijgen.

Meer werk van ons …

Specifieke niches zoals “tatoeëren” pakken we aan door een goed overzicht te maken van content en informatie. We zijn een aantal dagen langs gegaan om content te schieten en daarmee hebben we deze ontzettend mooie website ontwikkelt.

Goede vindbaarheid

Onze software verzorgt een goed overzicht van hoe jij op het web staat. Wij monitoren alle inkomend en uitgaand verkeer.

Professioneel

Al onze websites zijn gebouwd door professionals die altijd
up-to-date zijn van de laatste ontwikkelingen binnen webdesign.

Eigen identiteit

Onze designers weten precies hoe wij jouw wensen op de juiste manier op de website krijgen. Het is belangrijk dat jouw wensen aansluiten op de site.

SEO

Al onze website worden voorzien van basis SEO. Wij maken jouw goed zichtbaar voor alle potentiële klanten die het web surfen.

Welke software gebruiken jullie?

altijd up-to-date van de laatste krachtige technologie

Wordpress

Meer dan 60% van de sites die nu live zijn komen uit WordPress. We praten dan over alle sites over de hele wereld. De vrijheid in het opbouwen van websites.

wordpress logo
woocommerce

WooCommerce

WooCommerce maakt het gemakkelijk om via WordPress webshops te bouwen. Deze webshops zijn te verbinden met fulfilment-centers en ook zelf makkelijk te bedienen.

Voeg zelf makkelijk producten toe en houdt al uw omzetten bij in het dahsboard.

Shopify

Shopify maakt het voor iedereen makkelijk om een website te beginnen.

Het bijhouden, specifiek dingen ombouwen of andere design handelingen doen kan lastig zijn via Shopify omdat er niet heel veel opties zijn. Hier kunnen wij zeker bij helpen door buiten de thema’s te werken.

shopify door oase

Webflow

Met Webflow is het mogelijk om met alle designvrijheid een prachtige website te ontwerpen zonder het schrijven van ook maar één regel code. En dit maakt Webflow dus aanzienlijk efficiënter.

Websites

  • Alle vormen van websites mogelijk. (website, webshop, blog, platformen en meer)

  • Krachtige website die jouw verhaal verteld.

  • Domeinnaam inbegrepen

  • Wij zetten alles voor je klaar

  • Basis SEO vriendelijk

  • Goed zichtbaar

  • Professioneel

WhatsApp Contact