Websites

Representatief en afgestemd op jouw doelgroep

Websites

Wij bouwen websites die zowel mooi als functioneel zijn, zodat je een goede indruk maakt op je bezoekers. Een website gemaakt door Oase Creative helpt je om je doelgroep te bereiken, en ze kunnen zo worden ontworpen dat ze je bedrijf perfect vertegenwoordigen. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van websites die ook nog eens geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat je er zeker van kunt zijn dat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden.

Oase-Websites

Websites en shops met een eigen identiteit

Websites

Een website moet representatief zijn voor je bedrijf, en hij moet zijn afgestemd op je behoeften. Hij moet ook perfect passen bij je doelgroep. Wij ontwikkelen websites die jouw eigen identiteit perfect uitlichten.

Webshops

Het ontwerp van een webshop is belangrijk, maar we weten ook dat het niet alleen gaat om het design. Onze webshops zijn functioneel, zodat de kans op conversie maximaal wordt vergroot.

Sales pages

Als je de verkoop en conversies wilt verhogen, is een goed ontworpen verkooppagina essentieel. Of je nu een product verkoopt, een dienst, of gewoon leads verzamelt, wij kunnen je helpen een verkooppagina te maken die converteert.

Goede vindbaarheid

Onze websites en webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hierdoor ben je goed vindbaar en zal je een groei in traffic zien.

Professioneel

Al onze websites zijn gebouwd door professionals, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen webdesign.

Eigen identiteit

Onze designers weten precies hoe wij jouw wensen op de juiste manier op de website krijgen. Het is belangrijk dat jouw wensen aansluiten op de site.

SEO

Al onze websites worden voorzien van basis SEO. Wij maken jou goed zichtbaar voor alle potentiële klanten die het web surfen.

Wij houden met alles rekening

wij passen overal de laatste en beste  technologie toe

Responsive

Tegenwoordig worden de meeste websites bekeken via mobiele apparaten. Hier houden wij rekening mee tijdens het bouwen. Elke website die wij afleveren is volledig responsive en bruikbaar voor ieder device.

Conversie optimalisatie

Wij nemen je huidige website onder de loep of we bouwen een compleet nieuwe strategie voor je. Volledig afgestemd op wat jouw doelgroep wilt zien. Wij optimaliseren hoe bezoekers door jouw website lopen zodat je een betere conversie kunt behalen, of dit nu contactmomenten of bestellingen zijn.

Goed vindbaar (SEO)

Door je vindbaarheid te verbeteren, ben je zichtbaar voor meer mensen. Het verkeer op de website zal een positieve groei meemaken en met een duidelijke en heldere website zorgt dit voor een positieve klant ervaring en meer omzet.

Snelheid

Snelheid wordt steeds belangrijker voor zowel de bezoekers als voor de zoekmachines. In de eerste 3 seconden bepaalt een bezoeker of ze op jouw website blijven of niet. Het is dus belangrijk om zo snel mogelijk je punt duidelijk te kunnen maken. Onze websites hebben snelle laadtijden en verbruiken minimale data, zodat de ervaring van bezoekers optimaal is.

Voorbeelden van websites

Kukuru die onderliggende problemen ervaarde met zijn website. Oase heeft die verholpen.

Website, bedrijfvideo en fotografie verzorgd door het team van Oase Creative.

Websites volledig op maat gemaakt voor maximale prestaties.

Sales page opgebouwd voor Youri van Hofwegen en zijn YouTube Automation team.

Opkomende artiest uit Arnhem die een eigen platform heeft ontwikkeld met ons team.

Jur Ruberti is een freelance fotograaf uit Arnhem die ook Oase helpt met unieke opdrachten.

Een fotostudio in Cuijk die een vernieuwde website nodig had met een unieke uitstraling.

Oase heeft een website gebouwd op maat voor het consultatiebureau EKB.

Websites

  • Alle vormen van websites mogelijk. Zoals websites, webshops, blogs, sales pages en meer.

  • Krachtige website die jouw verhaal vertelt.

  • Domeinnaam inbegrepen

  • Wij zetten alles voor je klaar

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines

  • Goed zichtbaar

  • Professioneel