Videografie

Product, bedrijf of studio video’s

Video’s zijn essentieel om je producten helder en beknopt te presenteren, waardoor potentiële klanten gemakkelijker overgaan tot aankoop. Bovendien bouwen video’s vertrouwen op, tonen jou als een vakexpert en benadrukken je inzet voor kwaliteit. Versterk het verhaal van je merk met onze unieke visuals bij Oase Creative, en zet video’s in als krachtige conversiemiddelen die je merk laten opvallen en klanten uitnodigen voor een gesprek.

Betere beleving met goede video’s van jouw producten of bedrijf

Bekijk hieronder hoe wij stapsgewijs te werk gaan

50+

5+

30+

Video’s ontwikkelt

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

50+

5+

30+

Video’s ontwikkelt

Jaren ervaring

Bedrijven geholpen

Stap 1: De vragenronde

Samen met Oase® ga je in gesprek via de telefoon of Zoom. Wij zullen tijdens dit gesprek veel vragen stellen maar ook al jouw vragen beantwoorden. Sommige producten hebben namelijk specifieke wensen en eisen en die leggen we graag goed vast van te voren zodat we z’n goed mogelijk resultaat kunnen afleveren.

Stap 2: Producten versturen

Je kunt nu al je producten opsturen naar onze studio indien dit nodig is. Als je een bedrijfsvideo laat maken komen wij natuurlijk naar jou toe. Jouw product gaat op de planning en wij zorgen ervoor dat we z.s.m. aan de slag gaan.

Stap 3: Video’s schieten

Nadat jouw product binnen is kunnen we in de studio of op locatie aan de slag met jouw producten. We maken altijd een ruim aanbod aan beelden zodat we tijdens het monteren van de video alleen het beste kunnen uitselecteren.

Als we een bedrijfsvideo maken komen we naar jou toe op de afgesproken datum met het team om een ijzersterke video te schieten.

Stap 4: Editing & Color Grading

Na het maken van onze selectie zullen we de focus leggen op het vertellen van jouw verhaal door onze edit. Wij leggen de video voor en zorgen ervoor dat alle wensen en input verwerkt zijn.

 • Color Grading
 • Editing
 • 3 Revisies

Waarom je producten laten filmen door Oase®?

Video’s een uitstekende manier om het verhaal van je merk te vertellen. Ze helpen om te laten zien wie je bent als bedrijf, en wat je uniek maakt. Als je het goed doet, kunnen product- en bedrijfsvideo’s krachtige conversiemiddelen zijn. Wij maken al jaren  unieke en krachtige visuals die je merk verheffen en je klanten aanmoedigen om een praatje met je te maken of over te gaan tot aankoop.

 • Betrouwbaarheid

 • Visueler maken
 • Meer sales

 • Authoriteit
 • Hogere conversie

Productvideo (Locatie)

Sommige producten zijn nou eenmaal niet te behandelen in een studio. Dat zou geen eer doen aan het product en zijn kracht. Daarom maken wij ook productvideo’s op locatie om jouw product in de juiste frames tot zijn recht te brengen.

Productvideo (Studio)

Jouw product het hoogtepunt maken van de video is mogelijk in de studio. Hier draait alles om de features van jouw product. Omdat jouw product in de spotlight staat kunnen we alles laten zien wat er maar nodig is.

Bedrijfsvideo

Jouw bedrijf in de spotlight en jouw klanten al wegwijs maken voordat ze überhaupt op locatie zijn langsgekomen? Dit kan met een bedrijfsvideo geregeld worden. Leg de hart en ziel van jouw bedrijf vast op beeld.

Product video (Voice-over)

Soms kan het een extra ervaring geven als er een voice-over een extra zetje geeft tijdens het laten zien van het product. Het doel van een goede video is natuurlijk het verduidelijken en het ontnemen van vragen, op deze manier weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Wat ontvang je van ons?

Videografie

Het complete pakket voor jouw product.

 • Breed inzetbaar
 • Color Grading
 • Editing & Revisies
 • Inclusief muziek
 • Eventueel voice-overs
 • Te gebruiken voor bol.com, Amazon en webshops

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten 

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

Neem contact op met Oase®