Videografie

Producten en bedrijven in het beste licht en beeld

Video’s maken met Oase

Productvideo’s en bedrijfsvideo’s zijn om een aantal redenen belangrijk. Ten eerste helpen ze om je producten of diensten duidelijk en beknopt uit te leggen. Klanten zullen eerder tot een aankoop overgaan als ze begrijpen wat ze kopen, en video’s zijn een uitstekende manier om die informatie over te brengen. Ten tweede helpen video’s om vertrouwen op te bouwen bij potentiële klanten. Door je producten of diensten in actie te zien, laat je zien dat je een expert bent op je gebied, en dat je je inzet om kwaliteitsproducten of -diensten te leveren. Ten slotte zijn video’s een uitstekende manier om het verhaal van je merk te vertellen. Ze helpen om te laten zien wie je bent als bedrijf, en wat je uniek maakt. Als je het goed doet, kunnen product- en bedrijfsvideo’s krachtige conversiemiddelen zijn. Bij Oase Creative zijn we gespecialiseerd in het maken van unieke en krachtige visuals die je merk verheffen en je klanten aanmoedigen om een praatje met je te maken.

Voorbeeld productvideo

Voorbeeld bedrijfsvideo

Video’s die jouw bedrijf versterken

Product video’s

Productvideo’s zijn een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie van elk bedrijf. Ze zijn een geweldige manier om je producten in gebruik te laten zien en hun eigenschappen en voordelen uit te leggen op een manier die voor klanten gemakkelijk te begrijpen is.

Model voor je product video’s

Modellen kunnen de emotie achter het product versterken. Op aanvraag kunnen wij het juiste model zoeken die past bij jouw assortiment. Storytelling is de kern van alle goede video-inhoud, en ons team weet hoe het een verhaal moet maken dat je publiek aanspreekt en warm maakt voor jouw product.

Studio product video’s

Studio productvideo’s laten de kenmerken van jouw product in het beste licht zien. Product video’s zijn een essentieel instrument voor conversie, verkoop en betrouwbaarheid. In de studio kunnen wij licht en ruimte manipuleren om het beste van jouw product uit te lichten.

Meer vertrouwen

Een video laat een product écht lijken. Hierdoor durft de klant sneller over te stappen naar aankoop.

Professioneel

Laat zien dat jij een expert bent over je assortiment. Laat het beste uitlichten door beeld en geluid te combineren.

Eigen identiteit

Een eigen stijl door je video’s en bedrijf heen trekken zorgt voor goede branding en meer sociale bewijskracht.

VFX & Color Grading

Oase maakt gebruik van de beste software en plugins om er voor te zorgen dat jij het optimale resultaat ontvangt.

Waarom product of bedrijfvideo’s?

Beeld, geluid en bewerking geoptimaliseerd voor jou

Voor webshops

Video’s zijn slim inzetbaar op webshops om meer inzicht te geven aan je klanten over de producten/diensten die je verkoopt.

Hogere conversie

Veel clicks op je product, site of dienst maar nog geen echte directe sales? Met een video zorg je voor de overtuigingskracht om jouw bezoekers over de streep te trekken.

Visuele handleiding

Soms is het voor een klant lastig om uit te vogelen hoe een product of dienst precies werkt. Hiervoor is beeld en geluid een mooie oplossing. Laat meer zien door

Kwalitatieve muziek

Oase heeft verschillende plekken waar wij kwalitatieve muziek kunnen afnemen voor jouw projecten.

Wij staan ook in contact met een aantal muziekproducenten om ons eigen sounds te ontwikkelen.

Professionele

voice-overs

De juiste stem onder jouw product- of bedrijfsvideo zorgt voor een stukje persoonlijkheid. De combinatie van de voice-over met de krachtige storytelling en mooie beelden maakt het plaatje helemaal compleet.

Meer voorbeelden?

Videografie

  • Productvideo’s die een verhaal vertellen

  • Slimme editing

  • VFX & Color Grading experts

  • Professioneel advies

  • Voice-overs mogelijk

  • Meer vertrouwen winnen bij klanten

  • Hogere conversie