Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je meer weten over Oase®? Voor de meest gestelde vragen hebben wij hieronder een antwoord. Mist jouw vraag? Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur kun je van ons een antwoord verwachten.

Jij wordt eigenaar van de auteursrechten! Dit houdt in dat jij de schade hiervan kan verhalen op de persoon in kwestie die jouw materiaal deelt. Deze persoon kan hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Dit kan resulteren in maatregelen zoals bijvoorbeeld een boete.

Voor het beschermen van jouw auteursrechten kun je met ons een overeenkomst aangaan. De kosten van de overeenkomst bedragen €6,- per kwartaal. Je tekent voor een periode van 5 jaar en na deze periode is er een mogelijkheid om te verlengen.

Mails worden binnen 24 uur beantwoord. Heb je een dringende vraag die je het liefste nu nog beantwoord wil hebben? Bel ons gerust of stuur een bericht via WhatsApp.

Jouw producten, listings en andere uitingen worden niet gedeeld met derden. Beeldmateriaal en illustraties die we voor jouw merk maken, worden ook echt alleen voor jouw merk gebruikt.

We laten graag ons werk zien op onze website. Mochten we jouw uitingen willen tonen, dan gebeurt dit altijd in overleg.

Bij Oase werken wij volgens een stappenplan. Zo verzamelen wij eerst alle nodige informatie voor jouw project op maat. Vervolgens gaan wij brainstormen en ideeën schetsen. Daarna begint het designen en ontwerpen. Wij sturen jou dit design op en horen uiteraard graag wat jij hiervan vindt. Wanneer dit nog niet helemaal naar jouw wens is, corrigeren wij ons materiaal en zorgen we ervoor dat wij samen tot het optimale resultaat komen.

Verzend jouw product per post naar ons en wij gaan meteen voor je aan de slag! Het verzenden en retourneren van jouw product zijn voor eigen rekening.

Adres: Rietgrachtstraat 32, 6828KD te Arnhem

Producten die bij ons blijven liggen doneren we aan een goed doel hier in de omgeving. Zo dragen we bij aan het milieu en leveren we samen met de klant extra contributie aan de maatschappij.

Oase Creative, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten. Daaronder vallen onder meer de teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch, materiaal, handelsnamen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op de bezoekers of contractanten van de website en/of producten van Oase Creative. Bezoekers en contractanten mogen niets overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Oase Creative. Oase Creative mag informatie, teksten en disclaimers wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden u aan om regelmatig na te gaan of de informatie gewijzigd is.

Bij afname van een klus heb jij altijd recht op twee correctierondes van alle producten die wij hebben geleverd. In deze ronde mag jij aangeven wat jij liever anders ziet. Zo komen wij samen tot een optimaal resultaat.

Mocht jij je na 1 week toch nog bedenken en wat aanpassingen zien, kan jij een extra correctieronde aanvragen voor €25,-

Oase houdt zich voortdurend bezig met razendsnelle ontwikkeling van de online verkoop industrie. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de online verkoop en daar hoort een speciaal en uniek jasje overheen.

Oase bouwt unieke huisstijlen waar jouw merk professioneler voor de dag door komt.

Om een krachtige product listing te maken heb je een combinatie nodig van design, fotografie en copywriting.

Oase biedt al deze diensten aan. Denk aan productfotografie, lifestyle- fotografie, grafische vormgeving en copywriting. Samen met jou gaan we kijken naar de beste oplossing voor jouw merk en assortiment.

Oase is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en trends als het gaat om webdesign. Samen met ons team van professionals is geen uitdaging te groot. Van sales pages tot websites en webshops, wij helpen je met de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Product, kunst, portretten modellen, natuur, fashion, industriële en lifestyle fotografie zijn allemaal mogelijk bij Oase.

Door ons diverse professionele team kunnen wij jou helpen met allen wensen voor ieder project.

Oase’s team van videografen en editors kan je helpen met alle soorten video’s. Per project pakken we het anders aan. Reclamewerk, productvideo’s en video’s in de studio. Alles is mogelijk bij ons. Ook kunnen we professionele voice-overs verzorgen die passend zijn bij jouw merk of verhaal. Tegen meerprijs kunnen wij ook modellen of acteurs verzorgen.

Wij versturen alleen al het beeldmateriaal van een video shoot indien dit ook van te voren is afgesproken.

Heb jij interesse om stage te lopen bij Oase Creative®?

Neem even telefonisch contact op of stuur een e-mail naar: info@oasecreative.nl

Heb je een concept wat je uit wilt werken? Een super goed idee, maar geen idee waar je moet beginnen?

Misschien wil je gewoon babbelen over een samenwerking of lijkt het je leuk om bij Oase® te werken?

Laat dan je gegevens achter op: info@oasecreative.nl

Start met Oase® het project van je dromen