FAQ

Heb je vragen over Oase? Misschien is jouw vraag eerder aan ons gesteld en hebben wij hieronder voor jou een passend antwoord. Is dit niet het geval, neem gerust contact met ons op. Wij streven ernaar om jouw vraag binnen 12 uur te beantwoorden.

Auteursrechten

Jij wordt eigenaar van de auteursrechten! Dit houdt in dat jij de schade hiervan kan verhalen op de persoon in kwestie die jouw materiaal deelt. Deze persoon kan hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Dit kan resulteren in maatregelen zoals bijvoorbeeld een boete.

Het enige wat jij hoeft te doen is de overeenkomst met Oase tekenen. De kosten van de overeenkomst bedragen €6,- per kwartaal. Je tekent voor een periode van 5 jaar en na deze periode is er een mogelijkheid om te verlengen.

Reactiesnelheid

Mails worden binnen 12 tot 24 uur beantwoord. Heb je een dringende vraag die je het liefste nu nog beantwoord wil hebben? Bel ons gerust of stuur een bericht via WhatsApp. Wij beantwoorden jouw vraag graag.

Geheimhouding

Oase deelt jouw producten niet met derde partijen. Wij maken jouw afbeeldingen optimaal en uniek voor het gebruik van jouw bedrijf of merk.

Samen met de klant wordt er besproken of dit werk zichtbaar mag zijn op onze website.

Werkproces

Bij Oase werken wij volgens een stappenplan. Zo verzamelen wij eerst alle nodige informatie voor jouw project op maat. Vervolgens gaan wij brainstormen en ideeën schetsen. Daarna begint het designen en ontwerpen. Wij sturen jou dit design op en horen uiteraard graag wat jij hiervan vindt. Wanneer dit nog niet helemaal naar jouw wens is, corrigeren wij ons materiaal en zorgen we ervoor dat wij samen tot het optimale resultaat komen.

Producten versturen

Verzend jouw product per post naar ons en wij gaan meteen voor je aan de slag! Het verzenden en retourneren van jouw product zijn voor eigen rekening.

Adres: Dijkstraat 39, 6828JS te Arnhem

Producten die bij ons blijven liggen doneren we aan een goed doel hier in de omgeving. Zo dragen we bij aan het milieu en leveren we samen met de klant extra contributie aan de maatschappij.

Copywriting

Oase biedt de mogelijkheid copywriting aan te leveren.
Ga samen met ons voor een optimale listing, verpakking of andere vorm van media-uiting. De algemene extra kosten hiervoor bedragen €100,-. Als er dingen op maat moeten gebeuren is dat ook mogelijk.

Correctierondes

Bij afname van een klus heb jij altijd recht op drie correctierondes van alle producten die wij hebben geleverd. In deze ronde mag jij aangeven wat jij liever anders ziet. Zo komen wij samen tot een optimaal resultaat.

Mocht jij je na 2 weken toch nog bedenken en wat aanpassingen zien, kan jij een extra correctieronde aanvragen voor €25,-

Allround photography

Product, kunst, portretten modellen, natuur, fashion, industriële en lifestyle fotografie zijn allemaal mogelijk bij Oase.

Door ons diverse professionele team kunnen wij jou helpen met allen wensen voor ieder project.

Websites in alle vormen

Oase is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en trends als het gaat om web design. Samen met ons team van professionals is geen uitdaging te groot.

Wij laten ons graag verassen en dat is ook wederzijds.

3D Modeling

Wij maken custom 3D models van scratch. Ook zijn wij gespecialiseerd om hier foto-realistische renders van te maken. Een 3D model zorgt ervoor dat je oneindige mogelijkheden hebt om jouw wensen goed naar voren te laten komen. Ook is het mogelijk om hier animaties van te maken.

Videografie

Oase maakt alle soorten video en film klaar. Per project pakken we het anders aan. Graag gaan we samen in gesprek om alles uitgebreid te bespreken zodat wij jou het beste van dienst kunnen zijn. Reclame werk, product video’ en video puur uit de studio. Alles is mogelijk bij ons. Ook kunnen we professionele voice-overs verzorgen die passend zijn bij jouw merk of verhaal. Modellen/acteurs kunnen ook verzorgd worden door Oase. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving is een breed concept. Oase maakt alles voor jouw bedrijf klaar zowel online als offline. Wij beginnen met een vragenronde en proberen samen met jou te kijken naar een efficiënte manier om een huisstijl op te bouwen die bij jouw uitstraling en bedrijf past.

Product listing design

Oase houdt zich voortdurend bezig met razendsnelle ontwikkeling van de online verkoop industrie. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de online verkoop en daar hoort een speciaal en uniek jasje overheen.

Oase bouwt unieke huisstijlen waar jouw merk professioneler voor de dag door komt.

Om een krachtige product listing te maken heb je een combinatie nodig van design, fotografie en copywriting.

Oase biedt al deze diensten aan. Denk aan productfotografie, lifestyle- fotografie, grafische vormgeving en copywriting. Samen met jou gaan we kijken naar de beste oplossing voor jouw merk en assortiment.

Intellectueel eigendomsrechten

Oase Creative, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten. Daaronder vallen onder meer de teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch, materiaal, handelsnamen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op de bezoekers of contractanten van de website en/of producten van Oase Creative. Bezoekers en contractanten mogen niets overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Oase Creative. Oase Creative mag informatie, teksten en disclaimers wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden u aan om regelmatig na te gaan of de informatie gewijzigd is.

Wil je stage lopen bij Oase?

Heb jij interesse om stage te lopen bij Oase Creative?

Neem even telefonisch contact op of stuur een e-mail naar: info@oasecreative.nl

Werken bij of met Oase?

Heb je een concept wat je uit wilt werken? Een super goed idee, maar geen idee waar je moet beginnen?

Misschien wil je gewoon babbelen over een samenwerking of lijkt het je leuk om bij Oase te werken?

Laat dan je gegevens achter op: info@oasecreative.nl

Neem contact met ons op