Veelgestelde vragen

Heb je vragen over onze werkwijze? Of wil je meer weten over Oase®? Voor de meest gestelde vragen hebben wij hieronder een antwoord. Mist jouw vraag? Neem gerust contact met ons op. Binnen 24 uur kun je van ons een antwoord verwachten.

Vragen over diensten

Oase houdt zich voortdurend bezig met razendsnelle ontwikkeling van de online verkoop industrie. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief in de online verkoop en daar hoort een speciaal en uniek jasje overheen.

Oase bouwt unieke huisstijlen waar jouw merk professioneler voor de dag door komt.

Om een krachtige product listing te maken heb je een combinatie nodig van design, fotografie en copywriting.

Oase biedt al deze diensten aan. Denk aan productfotografie, lifestyle- fotografie, grafische vormgeving en copywriting. Samen met jou gaan we kijken naar de beste oplossing voor jouw merk en assortiment.

Leer meer over product listing design.

Er is niets belangrijkers dan uitstralen naar een klant waar jij als merk voor staat. Tijdens het opbouwen van een merk zullen we jou meenemen in de wereld van design en merken bouwen. Wij stellen jou de juiste vragen zodat je aan het einde van de discovery sessie helder hebt wat er moet gebeuren om te beginnen met het opbouwen van jouw merk.

Lees hier meer over branding.

Custom packaging is een vorm van communicatie. Het laat zien hoe je merk eruit ziet in één oogopslag. Ook geeft het de ruimte om te communiceren met de klant. Je kunt alle belangrijke informatie delen of zelfs uitleggen hoe het product werkt. Jouw producten(en) in het juiste jasje steken is essentieel voor het uitbouwen van jouw merk.

Leer nog meer over het vormgeven van verpakkingen.

Oase staat klaar om jouw visie te omarmen en te vertalen naar woorden die resoneren met jouw doelgroep. Of je nu een start-up bent die zijn verhaal wil vertellen, een e-commerce bedrijf dat producten wil verkopen, of een gevestigde onderneming die zijn online aanwezigheid wil versterken, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw doelen te realiseren.

Het einddoel is een duidelijke vorm van communicatie die aansluitend is bij jouw merk en visie.

3D modellen zijn bij sommige producten een betere keuze dan productfotografie. Daarom hebben wij als optie om 3D modellen te ontwikkelen die resoneren met jouw wensen. 

Wil je meer leren over hoe dit werkt? Lees dan hier verder.

Wij houden ons bezig met productfotografie. Zowel in de studio om beelden vrijstaand te maken in de juiste belichting, maar ook met modellen en producten op locatie.

Samen met jou kunnen we op zoek naar passende locaties en modellen die aansluiten bij jouw wensen om ervoor te zorgen dat een product in het juiste licht gezet wordt.

Lees hier meer over productfotografie.

Lees hier meer over lifestyle fotografie.

Oase’s team van videografen en editors kan je helpen met alle soorten video’s. Per project pakken we het anders aan. Reclamewerk, productvideo’s en video’s in de studio. Alles is mogelijk bij ons. Ook kunnen we professionele voice-overs verzorgen die passend zijn bij jouw merk of verhaal. Tegen meerprijs kunnen wij ook modellen of acteurs verzorgen.

Wij versturen alleen al het beeldmateriaal van een video shoot indien dit ook van te voren is afgesproken.

Oase is altijd up-to-date van de laatste ontwikkelingen en trends als het gaat om webdesign. Samen met ons team van professionals is geen uitdaging te groot. Van sales pages tot websites en webshops, wij helpen je met de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Search Engine Optimization is de kern van organische vindbaarheid in zoekmachines. Als jij een website bouwen voor onze opdrachtgevers zullen we uiteraard vanaf het eerste moment rekening houden met de vindbaarheid van jouw merk/bedrijf.

Lees hier meer over op onze SEO pagina.

Wij maken ook handige E-books die jij bij jouw bestellingen mee kunt sturen. Dit zou een handleiding kunnen zijn maar ook een kookboek die je speciaal voor je klant hebt ontwikkeld. Wij zullen het E-book opmaken in jouw branding.

Wij maken ook handleidingen voor producten en/of diensten.

Wij willen niet dat jouw klanten met vragen komen te zitten. Slechte communicatie van jouw product kan  zorgen voor slechte reviews of retouren. 

Algemene vragen

Jij wordt eigenaar van de auteursrechten! Dit houdt in dat jij de schade hiervan kan verhalen op de persoon in kwestie die jouw materiaal deelt. Deze persoon kan hiervoor aansprakelijk gesteld worden. Dit kan resulteren in maatregelen zoals bijvoorbeeld een boete.

Voor het beschermen van jouw auteursrechten kun je met ons een overeenkomst aangaan. De kosten van de overeenkomst bedragen €6,- per kwartaal. Je tekent voor een periode van 5 jaar en na deze periode is er een mogelijkheid om te verlengen.

Mails worden binnen 24 uur beantwoord. Heb je een dringende vraag die je het liefste nu nog beantwoord wil hebben? Bel ons gerust of stuur een bericht via WhatsApp.

Jouw producten, listings en andere uitingen worden niet gedeeld met derden. Beeldmateriaal en illustraties die we voor jouw merk maken, worden ook echt alleen voor jouw merk gebruikt.

We laten graag ons werk zien op onze website. Mochten we jouw uitingen willen tonen, dan gebeurt dit altijd in overleg.

Bij Oase werken wij volgens een stappenplan. Zo verzamelen wij eerst alle nodige informatie voor jouw project op maat. Vervolgens gaan wij brainstormen en ideeën schetsen. Daarna begint het designen en ontwerpen. Wij sturen jou dit design op en horen uiteraard graag wat jij hiervan vindt. Wanneer dit nog niet helemaal naar jouw wens is, corrigeren wij ons materiaal en zorgen we ervoor dat wij samen tot het optimale resultaat komen.

Verzend jouw product per post naar ons en wij gaan meteen voor je aan de slag! Het verzenden en retourneren van jouw product zijn voor eigen rekening.

Adres: Rietgrachtstraat 32, 6828KD te Arnhem

Producten die bij ons blijven liggen doneren we aan een goed doel hier in de omgeving. Zo dragen we bij aan het milieu en leveren we samen met de klant extra contributie aan de maatschappij.

Oase Creative, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten. Daaronder vallen onder meer de teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch, materiaal, handelsnamen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op de bezoekers of contractanten van de website en/of producten van Oase Creative. Bezoekers en contractanten mogen niets overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Oase Creative. Oase Creative mag informatie, teksten en disclaimers wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden u aan om regelmatig na te gaan of de informatie gewijzigd is.

Bij afname van een klus heb jij altijd recht op twee correctierondes van alle producten die wij hebben geleverd. In deze ronde mag jij aangeven wat jij liever anders ziet. Zo komen wij samen tot een optimaal resultaat.

Mocht jij je na 1 week toch nog bedenken en wat aanpassingen zien, kan jij een extra correctieronde aanvragen voor €25,-

Heb je een concept wat je uit wilt werken? Een super goed idee, maar geen idee waar je moet beginnen?

Misschien wil je gewoon babbelen over een samenwerking of lijkt het je leuk om bij Oase® te werken?

Laat dan je gegevens achter op: info@oasecreative.nl

Heb jij interesse om stage te lopen bij Oase Creative®?

Neem even telefonisch contact op of stuur een e-mail naar: info@oasecreative.nl

Start met Oase® het project van je dromen