Project

Client Wegman®

Niche Auto

Tijdsduur 4 weken

Platforms Bol.com, Shopify

Diensten

Wegman is het grootste auto accessoires merk van Nederland geworden in een paar jaar tijd. De markt positie op bol.com en Shopify is enorm gestegen nadat wij onze magie erover los hebben kunnen laten.

Blueberries #4e5ef1

Platinum White #ffffff

Pure Black #000000

Lifestyle fotografie

Ons doel was om een uitgebreid beeld te schieten van hoe de nieuwe producten passen bij het bestaande Wegman brand gevoel. Wij vinden het essentieel om te werken met fotografie die jouw product in de juiste omgeving perfect in beeld brengt. Deze fotografie is inzetbaar voor allerlei marketing doeleindes zoals: product listings, social media, verpakkingen, kaartjes, flyers etc.

Video’s

Bewegend beeld plaatsen op marketplaces of de beelden meesturen met klanten na aankoop zorgt toch voor een stuk extra beleving. Iedere aankoop moet evenveel gewaardeerd worden en de juiste beleving ontvangen.

Listings

Lifestyle fotografie combineren met de brand feeling van Wegman heeft gezorgd voor ontzettend succesvolle resultaten. De posities op de markt zijn dominant en die is nooit meer over te nemen door een concurrent. Dit zorgt voor complete controle over de niche en maakt de mogelijkheid tot uitbreiding een stuk makkelijker.

Wegman Telefoonhouder QI Charge

Wegman Bluetooth Receiver

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®