Project

Client Drivv.®

Niche Elektronica

Tijdsduur 6 weken

Platforms Bol.com, Shopify, Amazon, Mediamarkt

Diensten

De samenwerking met Drivv. is al meer dan 3 jaar oud. Louie, de eigenaar van Oase heeft de naam van het merk verzonnen en ook het logo ontwikkelt. Uiteindelijk zijn Oase en Drivv. in een langdurige samenwerking terecht gekomen waarbij wij Drivv. tot de grootste kabel autoriteit van de Benelux hebben getild.

Fruity Orange #f99f21

Organish Brown #b76706

Paper White #ffffff

Dark Matter #1d1d1b

Fruity Orange #f99f21

Organish Brown #b76706

Paper White #ffffff

Dark Matter #1d1d1b

Logo

Het team van Oase heeft niet alleen het logo ontwikkelt maar ook hulp geboden tijdens het verzinnen van de merknaam. Drivv. is in een paar jaar tijd gegroeid tot de grootste aanbieder van kabels op bol.com. Binnenkort mag Drivv. uitbreiden naar Mediamarkten door Nederland en Duitsland.

Verpakkingen

Drivv. heeft een assortiment met wel meer dan 70 producten wereldwijd. Voor ieder product moet er natuurlijk een unieke verpakking ontwikkelt worden die in de stijl past van Drivv. Hieronder hebben we een voorbeeld geplaatst van één van de verpakkingen.

Listings

Ook moet er creativiteit visueel zichtbaar zijn op het platform. Een kabel verkoopt zichzelf niet en vooral niet in een wereld waar duizenden kabels tegelijk aangeboden worden. Het doel van Drivv. was om het merk naar een visueel hoogtepunt te brengen waardoor de concurrerende merken geen kans meer hebben om te deze gigant omver te brengen.

Drivv. Displayport Kabel

Drivv. Gaming Headset

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®