Project

Client Sanics®

Niche Badkamers

Tijdsduur 6 weken

Platforms Bol.com

Diensten

Oase® heeft het complete assortiment van Sanics® mogen ombouwen. Het begon bij het ontwikkelen van een logo en een brandbook. Stap voor stap bouwde we aan het merk en zo kwamen er steeds meer creatieve uitingen op de been. Alle listings en verpakkingen dragen nu de vernieuwde stijl van Sanics®. Stap binnen in de levendige wereld van Sanics®, waar elke foto, elk logo, en elke verpakking een verhaal vertelt dat wij hebben helpen schrijven. Bij Sanics® hebben we niet alleen met trots de lens gericht op hun producten, maar hebben we ook het merk tot leven gebracht met een unieke combinatie van creativiteit en vakmanschap.

Squid Ink #1f272f

Vivid Blue #6399d0

Navy #476f97

Logo

Sanics® heeft ons gevraagd om niet alleen een woordmerk te ontwikkelen maar ook een bijpassend beeldmerk. Tijdens het maken van een logo leggen wij altijd meerdere concepten voor, de opdrachtgever kan dan de keuze maken welk logo het meest aansluitend is op het bedrijf en de visie. Sanics heeft in dit geval gekozen voor een golf water in de vorm van een ‘S’. Aangezien Sanics op dit moment een dominerende spelers is geworden op de huidige markt van badkamer accessoires zijn wij enorm trots dat zij ons als partner hebben uitgekozen voor een langdurige samenwerking.

Listings

Van oogverblindende productfotografie tot een logo dat het hart van Sanics® weerspiegelt, hebben wij elk detail met liefde vastgelegd. Onze hand in het listing design en de branding zorgt ervoor dat Sanics® niet alleen producten aanbiedt, maar een ervaring. De verpakkingen vertellen een verhaal nog voor ze worden geopend, met een aantrekkingskracht die nieuwsgierigheid wekt en verwachtingen overtreft.

Maar we gaan verder dan alleen beelden vastleggen; we hebben de levensstijl van Sanics® gevangen in fotografie die niet alleen mooi is, maar ook het dagelijkse gebruik van hun producten weerspiegelt. Bij Sanics® gaat het niet alleen om wat je ziet, maar ook om wat je voelt.

Sanics® Handdoekrekken

Verpakkingen

Welkom in de wereld van Sanics®, waar onze creatieve inspanningen naadloos samenvloeien met de essentie van het merk. Voel de kracht van beelden, proef de stijl, en ontdek hoe wij Sanics® hebben geholpen om niet alleen producten te presenteren, maar een complete ervaring te bieden. Hier gaat het niet alleen om zien; het gaat om voelen. Welkom bij Sanics®, waar beelden meer zeggen dan woorden.

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®