Project

Client BURCHmed®

Niche Oximeter

Tijdsduur 4 weken

Platforms Bol.com, Amazon

Diensten

Bij BurchMED® hebben we een sprankelende transformatie mogelijk gemaakt, waar jouw oximeter-ervaring centraal staat. Wij hebben niet alleen de identiteit van BurchMED® een nieuw leven ingeblazen, maar ook met liefde en zorg de product listings vormgegeven voor deze essentiële gezondheidsapparaten. Onze aanpak garandeert niet alleen duidelijke informatie over de oximeters, maar ook een visuele aantrekkingskracht die de aandacht trekt. Van nauwkeurige metingen tot stijlvolle presentatie, we hebben ervoor gezorgd dat elke oximeter een verhaal vertelt en vertrouwen wekt. Ontdek de wereld van BurchMED®, waar gezondheid en esthetiek hand in hand gaan. Meet met precisie, meet met stijl!

Chetwode Green #bcc7c2

Fire Engine #3bb3b8

Deep Black #202526

Lifestyle fotografie

Voor BurchMED hebben we niet alleen oog voor functionaliteit, maar ook voor stijl en beleving. Onze lifestyle fotografie, geschoten op de betoverende locatie “The White Room” van Studio Somewhere Else, belicht de oximeters als meer dan alleen medische apparaten. Met het stralende model Quinty Rijkenborg hebben we een verhaal van gezondheid en elegantie vastgelegd, waar de wereld van BurchMED tot leven komt in een sfeer van pure verfijning. De adembenemende setting van “The White Room” vormt het perfecte decor voor het benadrukken van de esthetiek en betrouwbaarheid die hand in hand gaan met BurchMED-oximeters. Ervaar gezondheidszorg met een vleugje luxe, vastgelegd in elk beeld dat we hebben gecreëerd. Welkom in de visuele reis van BurchMED, waar gezondheid straalt en stijl niet wordt vergeten.

Listings

Onze functionele listings zijn doordacht samengesteld om niet alleen de kenmerken van de oximeters te benadrukken, maar ook om een verhaal te vertellen. Elk beeld, elke beschrijving draagt bij aan de totale ervaring die we voor onze klanten willen creëren. Het resultaat? Enorme successen in verkoop en conversie die de impact van BurchMED op de markt versterken. Onze huisstijl is niet alleen een visueel statement; het is een leidraad die de kracht en betrouwbaarheid van BurchMED weerspiegelt in elke foto, waardoor onze listings niet alleen mooi, maar ook onderscheidend en effectief zijn. Welkom in de wereld van BurchMED, waar stijl en functie samenkomen voor opmerkelijke resultaten.

BurchMED® Oximeter

Video/reclame

Dompel jezelf onder in de wereld van BurchMED met onze video, waar gezondheid en esthetiek hand in hand gaan. Ontdek de details, ervaar de finesse, en zie hoe BurchMED niet alleen de normen van medische apparatuur verlegt, maar ook de verwachtingen van stijlvolle gezondheidsbewaking herdefinieert. Welkom in de visuele revolutie van BurchMED, waar elke seconde een verhaal vertelt en gezondheid een kunstwerk wordt.

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®