Project

Client K&G Goods®

Niche General

Tijdsduur 5 weken

Platforms Bol.com

Diensten

K&G Goods® heeft Oase als partner genomen om hun brede assortiment leven in te blazen. De vraag was om een generieke huisstijl te ontwikkelen die aansluitend is bij ieder product wat ze in de toekomst willen lanceren. Een waar vast kader waar in en rondom gebouwd kan worden om zo een betrouwbaar en professioneel gevoel uit te stralen naar de potentiële klanten die een veilige aankoop willen maken online.

Colombia Purple #bfa0ff

White Ash #eeeeee

Vulcano Ash #26272f

Listings

Door de juiste opbouw van onze listings en het consequent doorvoeren van de huisstijl op onze website versterken we de identiteit van K&G Goods. De sans-serif lettertypes met afgeronde hoeken, samen met een unieke benadering van vormgeving door moderne afrondingen en transparantie, creëren een speciale sfeer die zichtbaar is en bewonderd kan worden. Elk item in ons assortiment is met dezelfde zorg en aandacht tot leven gebracht, waardoor het gehele aanbod een uniforme boost krijgt.

K&G Goods® AirTag Fietsbel

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®