Project

Client MyHeate®

Niche Kussens

Tijdsduur 2 weken

Platforms Bol.com, Shopify

Diensten

MyHeate® zorgt voor warmte thuis. Het is niet alleen super comfortabel en lekker om warme kussen door je huis te verspreiden maar, het is ook nog eens energiebesparend. Wij hebben Myheate® geholpen om hun positie op bol.com te vergroten en visueel te verbeteren door een combinatie van onze diensten. Oase® is begonnen met het ontwikkelen van de allereerste listing en dat heeft zich verder ontwikkeld in het schieten van lifestyle fotografie op locatie en het maken van video’s met een model. De resultaten spreken voor zich en hebben een enorme bijdrage geleverd aan de hoeveelheid sales en conversie die MyHeate® nu ondervind.

Ash Gray #bcc7c2

Fire Engine #fb0000

Black-ish #202526

Lifestyle fotografie

Het assortiment in zijn geheel weergeven tijdens een shoot was een uitdagende taak, toch hebben we er een ontzettend succesvolle shoot van gemaakt. De locatie, het model en de producten zorgden voor de ultieme combinatie om dé perfecte beelden te ontwikkelen die MyHeate® nodig had om hun merk naar het volgende niveau te tillen.

Listings

Door de listings op de juiste manier op te bouwen en de huisstijl van de website door te trekken versterken we de kracht van de branding. De sans-serif fonts met de afgeronde hoeken en de unieke aanpak van vormgeving door moderne afrondingen en transparantie zorgt voor een bijzondere sfeer. Dit is terug te zien en te bewonderen. Voor iedere kleur is dezelfde listing tot leven gebracht om het gehele assortiment dezelfde boost te geven.

MyHeate® Warmtekussens (Iedere kleur en materiaal)

Video/reclame

Zorgen voor een warme sfeer in bewegend beeld die potentiële consumenten omtoveren naar sales is natuurlijk essentieel voor ieder merk. Samen met MyHeate® hebben we een warme, fijne en sfeervolle video ontwikkeld die heeft gezorgd voor een gezonde stijging in sales en conversie.

Hebben wij jouw aandacht?

Bekijk meer van onze projecten

Ieder project, bedrijf en merk is anders en daar houdt Oase rekening mee. Wij zorgen voor een uiterst persoonlijke aanpak om jouw producten op de juiste manier op de markt te positioneren

Bekijk meer van ons werk en wat we nog meer betekenen voor onze samenwerkingen.

← Vorig project

Volgend project →

Neem contact op met Oase®