Oase: Branding cheat sheet

Wat leer je nou in de GRATIS branding cheat sheet?

1. Wat is merk-identiteit?
2. Waarom kies je welke vorm(en)?
3. Kleurgebruik
4. Welke fonts en waarom?
5. De kracht van branding

Oase heeft al meer dan 100+ merken geholpen bij het maken van een strategische keuze tijdens het branding proces. Een krachtig merk komt niet zomaar uit de lucht vallen.

De uitstraling van een merk is vaak goed over nagedacht. Het merk weet waar ze zich wilt plaatsen op de markt. Ook weet het merk waarom ze dat doen en hoe ze dat willen bereiken. Deze branding cheat sheet helpt je hierbij. Wij delen de geheimen die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

branding cheat sheet oase

Wil je weten hoe Oase dit aanpakt voor grote merken?

In de branding cheat sheet leggen we stap voor stap uit waar je aan moet denken als je een merk bouwt. Je doet dit natuurlijk om op de lange termijn herkenbaar te blijven voor jouw klanten. Als jij producten verkoopt op bol.com, amazon en/of Shopify wil je dat de klanten zich vertrouwd voelen in de omgeving waar zij terecht komen.

Testimonials: De kracht van branding

maurice-mto-commerce-testimonial

Ik heb mijn volledige branding laten doen door Oase vanaf het moment dat ik begon met E-commerce. Het verkopen gaat soepel en klanten voelen zich vertrouwd en komen vaak een tweede keer terug. MTO Commerce houdt zich alleen bezig met wat we op de markt moeten brengen en Oase zet het in het juiste jasje.

Maurice | MTO Commerce

ik heb meerdere brands laten bouwen door Oase. Wij verkopen in verschillende sectoren B2C en B2B. Hiervoor is de uitstraling enorm belangrijk. Een goed product hebben is lang niet alles, het gaat er vooral om hoe het merk over komt op de klant. Branding is echt alles als je praat over vertrouwen winnen bij consumenten en bedrijven.

Stef | Owner Good Supply

gino tummers premnado testimonial

Toen ik begon in E-commerce heb ik vanaf het begin een brandbook laten ontwikkelen door Oase. Dit zorgt voor een goede en concrete lijndraad in mijn onderneming. Alles sluit netjes op elkaar aan. Hierdoor neemt de consument ons een stuk serieuzer. Het was echt een boost vanaf het begin en ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt.

Gino | CEO van Promenado

Gratis bellen met de branding-expert?

Louie helpt je graag verder als je er niet uit komt. Oase beschikt over de kennis en de kracht. Het hele team staat klaar om voor jou een prachtig resultaat te maken. Louie is al meer dan 5+ jaar branding expert en weet alle ins en outs over het bouwen van merken.

Branding gemaakt door Oase voor deze merken:

Download GRATIS: Branding cheat sheet

Branding cheat sheet oase creative