Grafisch design

Professioneel werk gemaakt door ervaren vormgevers

Wij kunnen alles maken

Grafisch design is een breed begrip. Dit kan zowel online als offline zijn. Misschien zoek je wel alleen een flyer of wil je een complete
re-branding van je bedrijf. Oase kan je helpen met al jouw wensen.

Wij helpen jou met het stellen van de juiste vragen zodat we een goed globaal beeld krijgen van waar jij naartoe wilt.

Neem contact met ons op
Grafisch design Oase Creative

Proces: werken met Oase

1. Verkenning

Voor ons is het belangrijk dat wij jou leren kennen zodat we weten wie jij bent en waar jij naartoe wilt. Dit geldt ook voor de onderneming zelf.

2. Strategie

Samen met het team bouwen we een strategie die past bij jouw wensen en doelen. Alles draait om een goede aanpak.

3. Concept

Wij bouwen een concept waar jij een goed overzicht krijgt van waar het schip kan stranden. Het eindresultaat moet waardevol zijn.

4. Ontwerpen

Nadat het concept is goedgekeurd beginnen we met ontwerpen en leggen wij tussendoor de designs voor bij de opdrachtgever.

5. Productie

Als alles af is zorgen wij dat het in productie kan gaan. Zowel online als offline. De uiteindelijke resultaten moeten perfect zijn.

Onze methode 

Vragenronde

De juiste vragen stellen aan de opdrachtgever is essentieel. Wij willen jouw visie verbreden en realiseren.

Inspiratie

Vertel ons jouw visie en inspireer ons. Wij gaan mee in jouw uitleg en adviseren wat slim is om te doen voor jouw bedrijf.

Schetsfase

Wij leveren schetsen aan waardoor jij een beter beeld krijgt van waar we aan werken.

Uitwerking

Bij de uitwerking werken we secuur zodat jij alleen het beste resultaat kan ontvangen.

Wij hepen jou in de juiste richting

Online & offline design

Tegenwoordig is veel design online. Dat haalt niet weg dat er ook nog offline uitingen nodig zijn zoals: flyers, brochures, visitekaartjes en nog veel meer. Oase is gespecialiseerd in beide uitingen en weten precies hoe wij jou goed moeten plaatsen in de buitenwereld.

Huisstijlen / branding

Een goede merkidentiteit is erg belangrijk om herkenning te ontwikkelen bij vaste en nieuwe klanten. Wij helpen je op weg met de juiste huissitjl voor jouw bedrijf. Ook zijn we handig in het herdesignen van veroudere huisstijlen. Dit noem je ook wel re-branding.

Social media design

Online uitingen die aansluiten bij de stijl van jouw bedrijf zijn erg cruciaal tegenwoordig. Dit komt in een vorm van design en ook goede copywriting. Wij helpen jou met meer interactie op social media en jouw klantenbestand.

Welke diensten leveren wij?

alleen het beste voor jouw merk

Huisstijlen / branding

Kwaliteit branding spreekt boekdelen. Een goed verzorgde en professionele huisstijl doet meer voor je klanten dan je zou verwachten. Mensen zijn nou eenmaal graag in schone ruimtes. Wij helpen jou met verduidelijking van je visie d.m.v. grafisch design.

Offline & online design

Op zoek naar flyers, posters, briefpapier of visitekaartjes? Al jouw offline grafisch design op één plek. Wij helpen je met alles. Of heb je liever al je vormgeving nodig voor online uitingen? Wij zijn gespecialiseerd in alles.

Verpakkingen

Weet je nog niet hoe je wilt beginnen of heb je moeite met het uitwerken van je concept? Wij kunnen je verder helpen. Ons team heeft veel ervaring in het opbouwen van goed lopende concpeten en bedrijven.

3D Modeling

Soms heb je 3D werk nodig voor de extra pop in jouw design of website. Wij werken nauw samen met professionals die jouw wensen kunnen ontwikkelen in 3D.

Social media design

Wil je uitbreiden op de socials van tegenwoordig zoals Facebook, Instagram of LinkedIn? Of wil je een advertentie opbouwen voor je betaalde advertenties? Laat ons je verder helpen.

Grafisch design

  • Branding

  • Online /- offline design

  • Social media design

  • Logo’s en huisstijlen

  • Concept ontwikkeling

  • 3D modeling

  • Grafisch werk met spoed

WhatsApp Contact