3D Configurator

Bekijk jouw producten in alle kleuren en maten

Product in 3D voor jouw E-commerce store

3D configurators worden steeds populairder vanwege de mate van bruikbaarheid en het gemak dat ze gebruikers bieden. 3D-modellen helpen klanten een realistisch beeld te geven van het product, wat de conversie en verkoopcijfers helpt verhogen. Als een product duidelijk zichtbaar is voor de consument zullen ze eerder het gevoel hebben om te aankoop over te gaan. Met een 3D configurator kan jij de klant op dezelfde pagina houden terwijl er tussen opties van het product gekozen kan worden. Denk aan het verkleuren van een bandje voor een smartwatch of een andere grootte kiezen van het product, misschien wilt de consument wel een heel ander bandje maar dan is het fijn dat je die snel even uit de configurator kunt halen om de klant op die pagina te houden.

Voordelen van een configurator

Elke kleur

Ieder product in dezelfde positie houden maar wel een ander kleurtje selecteren is een gamechanger voor de klant. Met een configurator kun je de klant meenemen in de uitgebreide opties van een product.

Ieder formaat

Jij verkoopt een product in meerdere maten. Met een configurator blijf je op dezelfde pagina maar kun je wel de formaten aanpassen van ieder product. Dit is voor de consument erg gemakkelijk en een meeslepende ervaring.

Alle platformen

Onze 3D configurators zijn bruikbaar op de meeste systemen, platformen en webbuilders. Hierdoor is het erg gemakkelijk om een unieke ervaring te bouwen van jouw klanten.

Meeslepend

De consument kan op dezelfde pagina iedere kleur, grootte en soort van het product selecteren en ermee spelen om zelf iets samen te stellen. Dit zorgt voor een meeslepende ervaring.

Professioneel

Laat jouw klant zien dat je een specialist bent over het product wat je verkoopt. Jouw website is uniek, laat alle mogelijke opties zien en hierdoor oog je professioneler.

Conversie verhogend

Een 3D configurator zorgt voor meer vertrouwen en duidelijkheid bij een consument. Een klant die zich fijn en veilig voelt op jouw website zou eerder overgaan tot aankoop.

Duidelijkheid

Vertaal met jouw product het verhaal wat het precies hoort te vertellen. Het product kunnen bekijken van iedere hoek en elke mogelijke positie wekt meer interesse en ook een leuke ervaring.

Een configurator voor jouw assortiment

Trek klanten jouw website in met een 3d configurator

Meer betrokkenheid

Door een unieke ervaring te bieden met een 3D configurator zorg je ervoor dat je meer betrokkenheid creëert op je website. Dit verbetert niet alleen de klantervaring, maar leidt ook tot een hogere conversie en verkoop.

Vertel meer aan je klanten d.m.v. ervaring

Doordat je meer kunt laten zien en ervaren zijn klanten geneigd eerder een aankoop te doen of over je merk te praten met andere mensen.

Jouw assortiment beter vertaald

Zorg voor meer merkbeleving door je producten in 3D te presenteren. Potentiële klanten kunnen zo jouw product samenstellen naar hun wens, wat de drempel verlaagt om een bestelling te plaatsen.

3D Configurator

  • Werkt voor platformen
  • Conversie verhogend
  • Bekijk producten in 3D

  • Alles nabewerkt

  • Betere conversie

  • Met of zonder model

  • Meedenkend team